Najnovšie recenzie zo sekcie Krovinorezy
- výkon
- dobrý pomer ceny a kvality
nemá spínač s reguláciou rýchlosti, iba surový spínač ON/OFF , škoda par eur navyše a kosilo by sa lepšie
- Kvalitná vyžínačka na menšie práce okolo obrubníkov.
Kosačka funguje presne podľa očakávania
MTF GTE 25 E
Pridané: 9. augusta 2024
(naposledy upravené 9. augusta 2024)
Zakúpený v Mountfield
- Struna sa po chvíli odtrhla
- DOBRÝ
- Dostatočný výkon
- Na kosenie nožom používam 1 alebo 2 stupeň (na hrubé stonky - bodliaky a inú podobnú burinu, stonky aj 2-3 cm hrubé to úplne stačí) 3 stupeň zbytočne vysoké otáčky pre nôž
- na kosenie strunou len 3 stupeň pri kosení buriny
- pokosilo všetko čo som potreboval
- Dlhé hrubé stonky ( 0,7 m a viac) sa namotajú na hlavu struny tým pádom sa znížia otáčky, zvýši sa odber z batérie a tá sa rýchlejšie vybíja. (Ale to asi platí pre všetky aku krovinorezy.) Stačí chvíľu počkať a burina sa rozletí. Preto si myslím že na vysokú burinu je lepší nôž, pri ktorom k tomuto nedochádza.
- Nefunguje ukazovateľ výdrže batérie, ale to považujem za chybu obchodu od ktorého som dostal použitý (pravdepodobne kvôli tejto chybe) vrátený tovar.
- Pri použití noža na 3 stupni cítiť väčšie vibrácie
+ manipulacia , lachke kosenie. Bateria na dalšie produkty. Lanko vydrži velmi dlho a je aj nahradne na cievke.
Cenová dostupnosť. Ľahká váha. Ťažšie sa naštartovalo po prvýkrát. Ale potom už v pohode.
- ľahký
- šikovný
- dobrá cena
Veľmi kvalitný a výkonný krovinorez .Tichý provoz určite najtichší aký som kedy v živote videl.Nemá chybu doporučujem každému.
- Všetka výbava , nič netreba dokupovať
- Hmotnost a rozmery
- Na male plochy nebo nepristupna mista perfektni
- Ľahký,dobre ovládatelný
- Celkom ľahké
Super.
- varujem všetkých, ktorí by mali nutkanie vyskúšať novú značku - nerobte to!!! na tomto výrobku nevidím nič pozitívneho a keby som nemala spoľahlivého suseda, čo mi radil, tak dodnes nekosím!!!
- návod je iba v poľštine a angličtine a aj ten je tak neprehľadný a nekompletný, že laik si s montážou ťažko poradí, lebo mi to prišlo v dvoch baleniach, zvlášť hlava motora a zvlášť hriadeľ
- keď som si nastavila popruhy na moju postavu, tak sa mi váhou kosačky uvoľňovali, takže musím ich asi prišiť napevno
- a vážne! VAROVANIE! nekupujte to!!! zostaňte pri značke, ktorú ste kupovali doteraz, ja som doteraz mala Riwall
AKU vyžínač spoľahlivo funguje pre našu potrebu. Nemáme veľký pozemok, takže pre nás maximálne postačujúci.
- Nie je ťažký
- Veľmi nízka hmotnosť
- Silon v balení
- Hlučnosť je nízka niečo ako mixér
Splnili to čo som očakával, 5Ah batériou som kosil 20min a neubudol ani jeden dielik z batérie
KVALITNY KROVINOREZ DUFAM ZE BUDEM S NIM SPOKOJNY HUSQVARNA JE HUSQVARNA
Zobrazujem 41 - 60 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1 2 [ 3 ] 4 5...25 Ďalšie »