Najnovšie recenzie zo sekcie Krovinorezy

Overený zákazník CHROME.SK Overený zákazník

Pridané: 1. augusta 2023

Zakúpený v CHROME.SK

Odporúča produkt
  • oproti starsiemu typu sa mi zda motor tichsi
Makita DUR189Z

Makita DUR189Z

Overený zákazník Alza.sk Miamb

Pridané: 1. augusta 2023

Zakúpený v Alza.sk

Odporúča produkt
  • Ľahký, na to čo som chcel slúži bez problémov - drobné dokosenie kde kosačka nedôjde,
Villager FUSE BC 2320 160408

Villager FUSE BC 2320 160408

Overený zákazník IBO.sk michal

Zakúpený v IBO.sk

Odporúča produkt

prave tento typ som potreboval,splna moje požiadavky

Milwaukee nástavec strunová kosačka 4932464955

Milwaukee nástavec strunová kosačka 4932464955

Overený zákazník BrestTrade MichalK

Zakúpený v BrestTrade

• robustne prevedenie, super zaber a lahka obsluha
  • ziadne
Hecht 135 BTS

Hecht 135 BTS

Overený zákazník TPD.sk Miki

Pridané: 31. júla 2023

(naposledy upravené 31. júla 2023)

Zakúpený v TPD.sk

• Jednoduchá montáž
  • Výkon postačuje aj na väčšiu trávu
  • Balenie obsahuje strunovú hlavu aj odmerku na miešanie benzínu s olejom
  • Zložitejší manuál ale dá sa z neho vysomáriť
Fieldmann FZS 3020-B

Fieldmann FZS 3020-B

Overený zákazník Alza.sk Overený zákazník

Zakúpený v Alza.sk

Odporúča produkt
  • Štartuje bez problémov, oproti predchádzajúcemu vyžínaču oveľa ľahší, na menšie plochy úplne dostačujúci
  • Zatiaľ žiadne

Overený zákazník Testuj.to Eva

• Výkonná batéria
  • Indikátor nabitia batérie
  • Teleskopická a uhlovo nastaviteľná rukoväť
  • Dá sa nastaviť sklon hlavy vyžínača
  • Skladací chránič rastlín
  • Kvalitná nylonová struna s automatickým posunom
  • Zatiaľ všetko funguje

Kosačka perfektne zvládne svoju prácu na záhrade na ťažko prístupných miestach a k dotvoreniu dokonalého vzhľadu trávnika. Ľahké ovládanie, celkom tichý chod. Oceňujem nízku hmotnosť a presné zastrihávanie vo všetkých polohách. Perfektné zastrihávanie trávnika vo všetkých rohoch záhrady. Zakúpenie tejto strunovej kosačky bola naozaj dobrá voľba.

Overený zákazník Testuj.to Zdenko

• jednoduché nastavenie
  • ľahká manipulácia
  • chýba popruh na rameno

Táto strunová kosačka ma naozaj prekvapila. Aj s batériou je veľmi ľahká a skvele sa s ňou manipuluje. Len by som uvítal popruhy cez rameno, tak by sa človek váhu vôbec nemusel riešiť. Celá kosačka sa nastavuje jednoducho a naozaj sa dá nastaviť tak, ako je potreba. Hluk mi neprišiel príliš veľký, v porovnaní s motorovou strunovou kosačkou je naozaj nižší. Túto strunovú kosačku určite môžem odporučiť.

Overený zákazník Testuj.to Kristýnka

• Farby
  • Ľahkosť
  • Ovládateľnosť
  • Zvuk
  • Berie super aj vysokú trávu
  • Chýba mi na batérii, že nepoznámako moc je nabitá batéria

Chcela by som začať s tým ako ľahko sa poskladá bolo hotovo za 5 min. Aku strunová kosačka je krásne ľahká jednoducho sa nastaví dĺžka kosačky či ju chcete krátku alebo dlhšiu myslím si že dĺžkou je akurát. Ovládanie je veľmi jednoduché je tam poistka že to len tak dieťa nepustí. Zvuk kosačky je tak akurát nie je tichý ani nie hlučný - zvuk je príjemný....
Celkový dojem - moderná, krásne farby dobre sa skladuje...
Čo musím vyzdvihnúť berie krásne vysokú trávu mala som možnosť skúsiť susedovu strunovú kosačku a tá nebrala dobre vysokú trávu ako táto.

Makita DUR193Z

Makita DUR193Z

Overený zákazník StavbaEU.sk Peter

Zakúpený v StavbaEU.sk

Odporúča produkt

Kupoval som to na kosenie trávy okolo kvetov a stromčekov tam, kde sa s veľkým krovinorezom a kosačkou nedostanem. A na túto prácu je to super vyžínač, lahučký, kvalitný a keď máte iné aku náradie Makita nie je čo riešiť. Som spokojný ako sa všetkým náradím Makita.

Makita UR006GM102 40 V MAX XGT

Makita UR006GM102 40 V MAX XGT

Overený zákazník BrestTrade Jozef

Zakúpený v BrestTrade

Odporúča produkt

Pre krovinorez s bateriou som sa rozhodol, lebo niekedy potrebujem kosit aj v nedelu a na dedine takyto vyzinac-krovinorez je omnoho tichsi ako ten so spalovacim motorom. Pouzitie ako vyzinac je super, tvar hlavy so strunou je na bezne kosenie perfektny, kosit sa da na najnizsie otacky. Hlavicu s plastovymi nozmi som zatial neskusal. Kovovy dvojnoz som pouzil na hodne prerastenu burinu. Tu ale by uz mal problem aj benzinovy krovinorez. No vykon motora by postacoval, uz bolo ale potrebne dbat nato, aby sa noz nezamotaval, lebo potom uz vypina motor ochrana. Opacne otacky pomahaju tak v 2/3 pripadov, ale niekedy treba klasicky rucne odmotat (odstrihnut) namotanu burinu. Ale to sa stane aj na benzinovom krovinoreze. No a samozrejme baterka sa tiez vybije omnoho skor ako pri koseni travy so strunou. Nabitie baterie (4Ah) trva tak 3/4 hodiny. Nabijacka je poctivo chladena ventilatormi. Pockam trosku ci nezlacnia baterie a potom by som si kupil este jednu, aby som mohol baterie striedavo pouzivat a nabijat,

Overený zákazník Testuj.to Vojtech

• hmotnosť
  • kvalita spracovania (plasty)

Kosačka ma prekvapila zacím výkonom. Zakúpil som batériu 4ah, ktorá vydržala asi 1 hod práce s občasnými prestávkami. Preto by som odporúčal aspoň dve batérie alebo rýchlonabíjačku. Ukazovateľ batérie je pod madlom kosačky dobre viditeľný. Veľká variabilita nastavenia rukovätí a sklonu pri kosení. Celkovo sa kosilo dobre. Postoj je trošku iný, než pri klasickej strunovky s popruhom. Človek si chvíľu zvyká. Plastové časti pôsobia trochu lacno. Človek má pocit, že nebudú mať dlhú životnosť.

Overený zákazník Testuj.to Viera

• Váhy
  • Ovládanie
  • Výdrž
  • Cena
  • Výkon
  • dĺžka násady

Strunovka ma veľmi milo prekvapila, je ľahučká, dobre sa s ňou manipuluje, ľahko sa ovláda.násada by mohla byť o trochu dlhšia, vyšší človek by mohol mať problém. Na kosačku je veľmi tichá. A výkon plne dostačuje na bežné kosenie okolo domu. Som spokojná. Batéria vydrží dlhšie než som čakala

Overený zákazník Testuj.to Karol

• Vzhľad
  • Použitie batérie do Bosch náradia
  • Sila motora
  • Koliesko k použitiu pozdĺž stien
  • Automatické predĺženie struny

Strunová kosačka prišla čiastočne rozobratá, ale návod bol veľmi zrozumiteľný a behom piatich minút bola pripravená na použitie. Uvítal som nastaviteľnú dĺžku násady, pretože sa pri kosení nemusím toľko zohýbať. Kosačka je trochu hlučnejšia, ale nemám porovnanie s inými aku kosačkami. Tú hlasitosť ale kompenzuje jej sila, pretože som bol schopný pokosiť aj vzrastlú burinu, ktorá mala hrubé stonky. Celkovo strunovka pôsobí veľmi kvalitne. Oceňujem aj možnosť použitia batérie do Bosch produktov.

Makita DUR368APT2

Makita DUR368APT2

Overený zákazník Skrutka.SK Overený zákazník

Pridané: 28. júla 2023

(naposledy upravené 23. augusta 2023)

Zakúpený v Skrutka.SK

Odporúča produkt

Hneď pri prvom použití sme museli vymeniť, resp. kúpiť novú strunku. :-(

Geti GPBC2

Stihl FSA 57

Overený zákazník Motozahrada.eu Jozef

Zakúpený v Motozahrada.eu

Odporúča produkt

Výborná manipulácia, nehlučnosť a ľahká údržba

Overený zákazník Testuj.to Ľubomír

Neodporúča produkt
  • Dizajn
  • Rýchle ničenie struny

Kosačka má veľmi pekný dizajn, má dobré nastavenie výšky,ako aj nastavenie sklonu kosenia.Dobre sa drží a veľmi ľahko ovláda.Dostane sa do všetkých miest a zákutí.Avšak batéria je slabučká , chcelo by to silnejšiu vydrží ani nie pol hodinu a struna sa rýchlo zmenšuje.

AL-KO GT 4030 Li 113608

AL-KO GT 4030 Li 113608

Overený zákazník nazahradu.sk Overený zákazník

Pridané: 27. júla 2023

(naposledy upravené 7. augusta 2023)

Zakúpený v nazahradu.sk

Neodporúča produkt
  • Jednostranna struna
  • Tenka struna, no da sa nahradit silnejsou(2.4 mm) ci to ma ale nasledky sa uvidi, trebars aj na motor(nezodpovedajuci baterii) ci naslednu reklammaciu, no s takou tenkou strunkou ,co sa ihned rozstrapati sa normalna trava kosit neda
  • Na tu silnu bateriu 40 V, ktora je urcena pre kosacku aj s pohonom som ocakaval odpovedajuci vykon nezodpovedajuci podla mna cene.
AL-KO BC 500 B 113785

AL-KO BC 500 B 113785