Najnovšie recenzie zo sekcie Krovinorezy
- Tichý. Cena.
Slabši vykon. Ale na male upravy zahrady dostačujuca. Na vačšiu travu a vačšiu plochu neodporučam.
- Kosačka dobrá,cena výborná
- Nemám
Za dobrú cenu,dobrá kosačka .Produkt odporúčam aj ostatným
- Jednoduchá montáž aj pouzitie
Dobrý do ruky, kosi sa s ním dobre akurát baterka nevydrží dlho ale mám dve tak to stačí na také malé dokosenie
- váha
- výdrž batérie
- vďaka teleskopickej tyči nezaberá toľko miesta
- chýba indikátor batérie
- nezvládne širšie steblá niektorých plodín
Strunová kosačkaAL-KO AKU GT 1825 je skutočne presvedčivý nástroj na údržbu záhrady. Hneď na prvý pohľad vás zaujme jej optimálna váha, ktorá umožňuje ľahkú manipuláciu a pohodlné kosenie aj na dlhšiu dobu.
Jednou z jeho výrazných výhod je výdrž batérie. Je tak možné sekať trávnik bez nutnosti častého nabíjania. To je obzvlášť výhodné pre väčšie plochy, kde je dôležitá nepretržitá pracovná doba.
Možnosti nastavenia dĺžky a uhla sekanej plochy sú tiež obdivuhodné. S touto kosačkou môžete ľahko prispôsobiť výšku kosenia rôznym typom trávnika a získať tak požadovaný vzhľad. Vďaka nastaviteľnému uhlu kosenia je možné ľahko dosiahnuť aj ťažko prístupné miesta. Ide o kosenie primárne Je určená predovšetkým na kosenie trávy, na širšie steblá niektorých plodín nemá struna dostatočnú silu.
- Lahkost
- cena primeraná, po jednom kosení maximálna spokojnosť
- Ľahkosť
- Výdrž
- Skladovateľnosť
- Tichosť
Ku kosačke som zakúpil priamo 5 Ah batériu a má neuveriteľnú výdrž! Na kosačke je skvelé to, že je ľahká a má nastavenie dĺžky, takže s ňou seká aj manželka bez väčších problémov. Keď je zložená, je veľmi skladná. Je veľmi tichá, ale nečakajte, že nahradí krovinorez.
- žiadne
- Súhlas so všetkými negatívnymi hodnoteniami, navyše po prvom kosení sa utrhla karabina - nit vhodný tak na dámsku kabelku.
- Nikdy nekupovať tento typ!
- Ľahká manipulacia
Buffalo B52 BCQ
Pridané: 10. augusta 2023
(naposledy upravené 10. augusta 2023)
Zakúpený v Nejlevnější zboží.sk
- nejde naštartovať
- dobrý pomer cena výkon
- tri rôzne nadstavce
- jednoduchá výmena nadstavcov
- pomerne tichý chod
postroj dodávaný k zariadeniu je nepraktický ,
na vyššiu postavu trochu krátky hriadeľ
- Nizka hmotnost, dobre vyvazenie
- Tichy chod, nulove volnobezne otazky
- Ziadne vybracie z motora ako pri benzinovom
- Spatny chod
- Jedno rammeny popruh, co pri nizkej hmotnosti aztak neprekaza
Tento model ma motor umiesteny dole pri oske, bal som sa ze koli nemu bude zle vyvazeny ale BL motor ma zanedbatelnu hmotnost.
Vdaka spatnemau chodu sa da lahko odmotat namotana trava na osku.
Pri 2-3 rychlosti cca 30min prace na 2x5Ah bateriach, xelo by to vacsie aku...
- Jednoduché zloženie
- Koliesko k presnému dokoseniu
- Sila strunovky
- Ľahká
- Celkom slušná výdrž batérie
- Vhodná cena
- Na prvý pohľad lacný plast
- Chýba popruh na rameno
Kosačka prišla v rozllženom stave, ale jednoducho a behom chvíľky je možné ju zložiť co kompletného celku. Ku kosačke mi chýba popruh na rameno. Batéria má vcelku dlhú životnosť, len by bolo fajn mať aspoň 3 prúžky sledovať úrovne zostávajúcej batérie. Kosačka si poradila s celkom vzrastlou trávou okolo domu so silnejšími stonkami, čo ma milo prekvapilo. Celkovo som cena vs. výkon spokojný.
1/2 hodinová vydrž je v pohode na dokosenie miest kde Rider nedosiahne
- CENA
- Váha, dobrá manipulácia
Výhodou aku strunovej kosačky je jej hmotnosť pre ženu je veľmi ľahká a odpadá aj použitie kábla ako pri el.kosačke. Skvelá na kosenie okolo plota a v rôznych terénnych nerovnostiach . Veľmi jednoduché použitie a nastavenie dĺžky kosačky výhodou je aj pomocné koliesko . Za mňa som s kosačkou veľmi spokojná.
- Kompletná výbava, 3 struny, nôž, popruh
- Prijateľná hmotnosť
- Na rozdiel od benzínových krovinorezov tichší chod
- Sekundová výmena struny
- Výmena struny za nôž cca 30 sek.
Výborný krovinorez, kosí všetko, od trávy (struna) až po hrubú masívnu burinu (nôž). Veľmi jednoduchá montáž či sa jedná o poskladanie krovinorezu po doručení alebo o výmenu struny a noža. Skvele koncipovaný krovinorez, vyrobený z kvalitných materiálov.
- Lahke, kvalitna ručka,
- jednoduchá manipulácia
Zobrazujem 461 - 480 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...21 22 23 [ 24 ] 25 Ďalšie »