Najnovšie recenzie zo sekcie Krovinorezy
- Zatiaľ ho mám krátko, ale funguje.
Zatiaľ len dvakrát použitá,ale celkovo som spokojný, so 4 Aj batériou má vyšší výkon a dlhšiu výdrž. Za tú cenu super.
V popise je, že akumulátor vydrží 45 minút. Vydrží tak max. 25 minút. Musela som si dokúpiť ďalší akumulátor v OBI, pretože som to potrebovala expresne, a to značku BOSH, lebo nemali GARDENU. Dúfam, že si tým prístroj nezničím.
Inak, vyžínačka je ľahulinká a obslúži ju aj dieťa. Hodí sa na vyžínanie malých plôch a dobre sa odkladá. Z tejto strany je popis produktu úplny a pravdivý.
Je však pre nižšie postavy, rúra nie je teleskopická, vyššie postavy (nad 175cm) sa budú musieť trochu krčiť.
- Uchytenie nozika sa na jednej kosacke po opotrebovani ulomilo a koliesko s týmto uchytenim sa nedodáva ako náhradný diel.
Kvalitný vymenitelny nožík.
Güde GFS 52.1 05526
Pridané: 7. októbra 2023
(naposledy upravené 7. októbra 2023)
Zakúpený v www.ajtech.sk
- Rychle kosenie vysokej travy
- Vymena kosiacej struny je niekdy problematicka pokial sa uplne odtrnu. Treba rozobrat hlavu.
- Tichá
- Velmi nízké vibrace
- Cena baterií
- lahke
- Švédska kvalita
Ten už si poradí asi so všetkým. Silon 3.3 mm je na ten stroj slabý. Je to klasický karburátor, nie ako Stihl m- tronic. Je o dosť ľahší ako Stihl tej istej kubatúry. Nech len dlho slúži.
- 18V
BOSCH EasyGrassCut 18V-26 06008C1C04 plni svoju funkciu
- Veľa príslušenstvo
- Funguje bez problémov
- Návod veľa nehovorí , ale dá sa zložiť kľudne aj bez návodu
- Remeň komplikovaný , používam bez remeňa
Za tu cenu asi najlepší vyber na trhu , odporúčam
- Lacné a pohodlné
- Dobre štartuje
- Akurát že to nekosí ani s amaterskou hlavou, lebo dodali poškodenú
- Nekosí to spolahlivo ani s dokúpenou profi hlavou, tak tazko odskúšať poriadne
Bol by to býval dobry stroj, keby bol dodany s dobrou hlavou žacou
- výkon
- v príslušenstve aj rezací kotúč
- deliteľný hriadeľ
- priložené potrebné náradie na zloženie
S rezacím kotúčom ide ako drak ! Strunu som ešte neskúšal.
K recenziám čo som tu pred kúpou čítal :
Montáž krytu nie je detailne popísaná, ale otvory sedia, treba ale najprv povoliť celý držiak krytu na nosnej tyči a posunúť tak, aby otvory s krytom sedeli v uhle a až potom zmontovať a dotiahnuť. Tento krok nie je v návode spomenutý. Ale naozaj netreba nič nanovo vŕtať.
Inak s priloženým náradím som si v pohode vystačil.
Je hlučnejší, ale pri takom výkone to treba čakať. Odporúčam chránič sluchu. Vibrácie priamo necítiť až tak, prejavia sa brnením v rukách po ukončení cca dvojhodinovej práce. Možno je to aj tým rezacím kotúčom, abo nie som zvyknutý :) Ešte tu niekto spomínal ten popruh - áno mohol by byť robustnejší a ozaj sa samovoľne pri práci povoľuje. Inak celkovo spokojnosť ***** cena + výkon.
Vybral som si túto strunovú kosačku pre kompatibilitu s ostatnými zariadeniami využívajúcu rovnaké baterky a automatické nastavovanie struny, ktoré zatiaľ funguje výborne , celkove je kosačka lepšia ako som očakával.
- celkom ľahká manipulácia
- zároveň rýchle kosenie
- na nerovnostiach je potrebné lepšie, pevnejšie pridržiavať
praktická, výkonná
Pomer cena výkon super. Batéria vydrží dlho. Nabíja sa rýchlo. Maximálna spokojnosť. Odporúčam.
- Lahka
- Rychla manipulacia
- Plni ucel
- Odporucaju 2A bateriu ale idealne je tam hodit rovno 4A, dlhsie pokosite
Dobra cena, funguje, balenie obsahuje 2 vynutia na strunu, samozrejme je strunova kosacka nie krovinorez, takze ma svoje limity
- Kompatibilita bateriek
- Lahky
- Netreba kable
- Krátka životnosť
Odišiel po krátkom používaní. Zrejme nie je stavaný na viac ako pár m2. Skôr hračka. Ale na tri burinky je dobrý.
- na jednu baterku ide viac výrobkov
- Problem ze nedrzi otacky velmi nizky vykon, musim kontaktovat predajcu alebo servisne pracovisko, som z toho dost nestastnyk
Zobrazujem 401 - 420 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...19 20 [ 21 ] 22 23...25 Ďalšie »