Najnovšie recenzie zo sekcie Krovinorezy
- spolachlivy motor
S tovarom spokojna, môže pracovať aj žena
Veľmi dobre,spokojný,ústretovosť zo strany pracovníčky Kinekusu
- Nemusím ťahať el. kábel pri kosení
- skladné
- dobrý produkt na menšie plochy a ľahko ovládateľný
- je v poradí tretí nástroj k už existujúcej nabíjačke a batérii radu Riwall čo citeľne znížilo nadobúdacie náklady naň
- niekoľkonásobný štart - nie na prvý pokus.
- Vykon
- Za mna aj spolahlivost (mozno len stastie na kus)
- Kvalita spracovania
- Dodane prislusenstvo je zbytocne
- ND asi nezozeniete
Recenzie velmi nepisem, tento krovinorez som zakupil 5.5.2020 , cize uz ho mam 3 a pol roka priblizne.
Za ten čas som s nim pokosil neskutocne vela, ci uz extremne vysoke travy vyše pasa alebo mensie travy, porasty, luky, v lesoch....
Je dost vykonny to sa musi uznat , kvalita spracovania nie je najlepsia, dodavane prislusenstvo je zbytočne.
Ale! za tie peniaze (cca 100€) je to užasna kupa! Aj tie najvykonnejsie stihl a husqvarna modely sa mu silou len tak tak vyrovnaju, odskušane.
S dodavanou hlavou pre strunu a popruhom je totalne zbytočny.
Mesiac po kupe som hned kupil kvalitnu hlavu na strunu (cca 40€) a dalsie kvalitne popruhy (cca 30€) všetko mam dodnes a služi to ako nove a krovinorez do dnesneho dna ide ako novy! Ani zavahanie, startuje na brnk, stale čakam kym sa pokazi a kupim novy však ma stal 100€... ale on na počudovanie jednoducho ide stale perfektne!
Par plastov uz je zodrenych atď ale to je skratka bežné.
Odporucam kupit kazdemu kto nechce investovat vela a nekosi az tak casto, napr na chatach atď (ja kosim dost casto, mozno som mal len stastie na kus).
Krovinorez vas urcite nesklame , ale samozrejme odporucam dokupit vyssie spomenute vybavenie a pouzivat kvalitnejsiu strunu, vtedy toho zvladne fakt vela.
Musim este dodat, ze cely cas bola v nom zmes 1:50 so stihl olejom, so spotrebou benzinu na tom nie je najlepsie, zerie pomerne dosť ale za tu spotrebovanu zmes toho pokosí!:)
Spominanych 4,4kw urcite nema. Realnych dajme tomu okolo 1.5 +-- .
Co bude ale problem je, ze ked sa pokazi tak ho mozem pravdepodobne zahodit pretoze diely na neho urcite nezozeniem a nikomu sa takyto cinsky/polsky vyrobok opravivat nebude chciet.
veľmi dobrý pomer kvalita a cena
- Tichy
- Ziadne kable
- Ziadne vybracie
- Zvladne aj vysoku burinu
- Automaticka regulacia otacok
- Troska horsia manipulacia, kedze sa neda zlozit
Zatial som s nim kosil len raz pozemok cca 300m2, s vysokou burinou. Pouzitim 2x 6Ah bateriek a kovoveho noza som to mal spravene za hodinu, pricom z bateriek ubudla len 1 palicka vykonu. Pouzil som ADT a tym padom si stroj sam reguloval otacky.
- Velmi lahky
- Skladny
- Tichy
- Jednoducho prenosny
- Ziadne kable
Pouzivam ho na dokosenie okolo plotu, pod stromami, vsade kam sa bezna kosacka nedostane.
- Ťažky ,nemotorny,nezakryty prevod paliaci na boku
- veľmi tichý stroj
Struna má priemer len 2 mm, s jedným vyvedením z cievky. naozaj s jedným! Kosenie takouto výbavou je znateľne horšie a pomalšie, účinnosť kosenia je prinajmenšom divná.
Trojramenný nôž ešte nie je vyskúšaný, neviem hodnotiť účinnosť kosenia.
- Sikovna aku kosacka, uvidime aku bude mat vydrz
- Za tu cenu to vyzera byt pomerne kvalitny vyrobok
- Malicko sa kyve v klbe, v ktorom je mozne menit uhol naklonenia kosacky
Mozem odporucat, aj ked som ju zatial len odskusal, uvidime skor nasledujucu sezonu ako vydrzi kosit.
Univerzálne použitie 4 v 1
Zatiaľ som ho nepoužil
- Spokojnosť, jednoduchá obsluha
- spokojny
- Vydrží aj náročnejšie kosenie, nožíky sú dostatočne pevné.
Po dlhšom a tvrdom používaní sa zvýši hlučnosť, lebo pribudnú výkyvy v ose rotácie. Napriek tomu som si to kúpil aj druhýkrát.
Veľmi jednoduchá montáž a údržba. Je ľahký, vhodný aj pre ženy. Nevýhodou je rýchle vybitie batérie, preto som si objednala ešte jednu. Som s ním veľmi spokojná, odporúčam.
- Jednoducho povedané super.
Zobrazujem 421 - 440 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...20 21 [ 22 ] 23 24...25 Ďalšie »