Najnovšie recenzie zo sekcie Krovinorezy
- Max. spokojnost
Kosenie s ľahkosťou
pri váhe akú má kosenie jedna radosť
vyskúšané dnes zatiaľ bez vyhrad
Nečakal som veľa, preto som spokojný.
Pre daný typ vyžínača batéria 2Ah nie je postačujúca. Vhodnejšia je batéria 4Ah.
Šikovná, ľahká, obratná.
Kosí dobre ako má, nizku mladú trávu. Je ľahký. Relaxačné kosenie.
Som milo prekvapený super vecička.
- Jednoducha montaz. Zatial ide skvelo
Mám viac náradia makita ,tento krovinorez je jeden z nich.Hlavne kvôli využitu baterií na viac strojov sa to velmi oplatí..
- bez problemove startovanie
- dobry vykon
- dobry popruh
Funguje ako ma, spokojnost.
Vlastne sa ani k tomu neviem vyjadriť pretože objednaný produkt som neobdržal. Poslali mi namiesto neho Deget dg580. Zatiaľ ide, dúfam že pôjde dlho nakoľko na neho nemám ani záruku keďže faktúru mám na demona.
Kosačka zle zabalená, diery v kartóne. Návod nie je v slovenčine, upozornenie kde ho nájdete na nete chýba. Motor, náhon k strunovej hlave a tiež aj kolieska, vyzerajú dobre. Ochranný kryt, rukoväť a diely k tomu sú ako z makového kvetu. Ochranný kryt zavadzia, neudrží sa na náhone k strunovej hlave, stále sa vykrivuje a pretáča, nôž v plaste sa vykrivuje. Diely rukoväte sa spájajú s veľkými vôľami, nedajú sa pevne spojiť , konštrukcia sa pri používaní trasie. Pomocné koliesko som nevedel zmysluplne namontovať. Motor po naliatí benzínu a dočerpaní, štartuje na prvý brnk. Poloha páčky sytiča nevýrazne označená. Po prvom kosení za 10 minút sa minie žacia struna. Odstredivou silou vyletí z hlavy a nôž na kryte ju roztrhá. Hlava je nekvalitná, neudrží nylonové lanko. Po výmene hlavy za inú, lepšiu, je všetko v poriadku.
Pri kosení aj pojazde máte pocit, ako by ste niesli širák na palici. Výrobok nepôsobí seriózne a spoľahlivo. Kúpa mačky vo vreci.
Dosiel mi uplne iný krovinorez ako som si objednal. Bez toho sby ms upozornili.
- Kosi travu
Produkt je výborný nakoľko uľahčuje prácu
- ĽAHKÝ a pomerne výkonný. Moje očakávania sa splnili.
Produkt zatiaľ nevyskúšaný
Na kosenie okolo obrubnikov a záhonov veľmi dobre
- Je to sila
- Kosil som okolo 80 trávu ani som nepocítil rozdiel
- Ani raz mi to nezadusilo (ešte som neskúsil nôž )
- Žiadne
ZATIAL SOM PRODUKT POUŽIL2x, k spokojnosti.
Oproti starému, som si musel zvyknúť na slabší výkon, a prácu s novým trávnym nožom( menší záber, odhazovanie porastu)
Chýbal mi názorný obrázok pri výmene lanka vo vyžínacej hlave .(telefonát)
Zobrazujem 101 - 120 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...4 5 [ 6 ] 7 8...25 Ďalšie »